Doorgaan naar hoofdcontent

BLACK IS THE NEW BLACK

Arganicare Collagen Boost: de beste “zwarte lijst” van 2020!

  Arganicare: ik heb geen idee wanneer Douglas dit merk opnam in het assortiment, maar ik ontdekte het zo'n half jaar geleden. Toevallig, want niet alle Arganicare producten zijn moeders mooiste, waardoor ze nauwelijks uitnodigen tot een nadere kennismaking. Als je ze al voorbij ziet komen, dan – want veel reclame en marketing kabaal maakt Arganicare niet. Toch is een kennismaking met Arganicare absoluut de moeite waard: de producten zijn vriendelijk geprijsd én ze bevatten verrassend veel fijne actives. De komende maanden vertel ik je alles over de Arganicare producten die ik inmiddels heb uitgeprobeerd. Nu vertel ik je graag meer over de Arganicare producten die ik zelf nooit zal gebruiken – maar die voor jou mogelijk wél interessant zijn. Zwarte lijst? De Arganicare Collagen Boost-lijn vormt voor mij het zwarte lijstje binnen het Arganicare / Frulatte assortiment omdat er collageen-peptiden in zijn verwerkt. Collageen-peptiden zijn áltijd van dierlijke oorsprong – en ik ben al t

CONTACT


Samenwerken?

Lezers onafhankelijk, transparant en eerlijk informeren – en tegelijkertijd de wereld een klein beetje beter te maken: dat is de missie van the•brainy•beaut in een notendop. Uiteraard zijn samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van die missie heel hartelijk harte welkom.
Dus mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan verheug ik me op je bericht: welcome@thecareconnection.nl*

Lezersvragen

Ben je een lezer met een vraag over bijvoorbeeld een product, ingrediënt of een persoonlijk huid-issue? Als ik je kan helpen dan doe ik dat heel graag, evenals met je meedenken. Stuur je vraag naar: thebrainybeaut@thecareconnection.nl* en ik zal je zo snel als mogelijk antwoorden. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf april 2020 alleen nog inhoudelijk antwoord via the•brainy•beaut. Daarnaast geef ik vanaf augustus 2020 geen adviezen meer voor het samenstellen van een volledige, individuele huidverzorgingsroutine. Wel kun je maandelijks lezen hoe ik mijn routine heb samengesteld.

*) the•care•connection is de naam van de stichting die na de Coronacrisis zal worden opgericht om de fondsen die the•brainy• beaut werft, te beheren – en vooral: op de administratief en fiscaal juiste wijze naar de plaats van bestemming te krijgen. 






DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: