Doorgaan naar hoofdcontent

Radiostilte

Hopelijk tot snel!

  Allereerst: fijn dat je er bent – ik hoop dat je dit in goede gezondheid leest en dat de COVID-19 blues aan je voorbij gaan. En mocht je een trouwe lezer zijn die even langskomt om te zien of ik nieuwe artikelen heb gepubliceerd: enorm fijn dat je er opnieuw bent, want trouwe lezers hebben een speciaal plekje in mijn bloggershart. Helaas heb ik sinds vorige maand geen enkel nieuw artikel gepubliceerd en zal het nog wel even duren voordat je hier weer vers leesvoer aantreft. Ook durf ik niet te zeggen hoe lang de radiostilte – die vorige maand zo onverwacht inviel – nog zal blijven duren. De oorzaak daarvan is gelukkig niet ernstig of verdrietig, maar wel een beetje lastig. Mijn stilte heeft namelijk van alles te maken met de bijwerkingen van tramadol  – een pijnstiller. Die bijwerkingen zijn tijdens de eerste weken van gebruik het sterkst, daarna nemen ze af. Dat was en is bij mij niet anders: in januari was ik aanvankelijk anderhalve week zó wappie, dat The Sims spelen het enige was

CONTACT


Samenwerken?

Lezers onafhankelijk, transparant en eerlijk informeren – en tegelijkertijd de wereld een klein beetje beter te maken: dat is de missie van the•brainy•beaut in een notendop. Uiteraard zijn samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van die missie heel hartelijk harte welkom.
Dus mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan verheug ik me op je bericht: welcome@thecareconnection.nl*

Lezersvragen

Ben je een lezer met een vraag over bijvoorbeeld een product, ingrediënt of een persoonlijk huid-issue? Als ik je kan helpen dan doe ik dat heel graag, evenals met je meedenken. Stuur je vraag naar: thebrainybeaut@thecareconnection.nl* en ik zal je zo snel als mogelijk antwoorden. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf april 2020 alleen nog inhoudelijk antwoord via the•brainy•beaut. Daarnaast geef ik vanaf augustus 2020 geen adviezen meer voor het samenstellen van een volledige, individuele huidverzorgingsroutine. Wel kun je maandelijks lezen hoe ik mijn routine heb samengesteld.

*) the•care•connection is de naam van de stichting die na de Coronacrisis zal worden opgericht om de fondsen die the•brainy• beaut werft, te beheren – en vooral: op de administratief en fiscaal juiste wijze naar de plaats van bestemming te krijgen. 


DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: