Doorgaan naar hoofdcontent

MAANDRAPPORTAGE

the•brainy•beaut – juni 2020

Juni 2020 bracht eindelijk de daling in de gebruikersstatistieken waarop ik wekenlang had gehoopt. Dat klinkt wellicht wat vreemd – want welke blogger heeft er nou graag mínder lezers in plaats van meer? Maar de constante stijging van het aantal lezers van the•brainy•beaut sinds maart 2020 werd voor een aanzienlijk deel veroorzaakt door de Coronacrisis. En zo'n stijging wil niemand, toch? Ik ben dus blij met de daling – want die sluit volledig aan bij hét goede nieuws van de afgelopen maand: Nederland heeft COVID-19 voldoende onder controle. Daardoor konden we ons verheugen op een zomer zonder al te beperkende maatregelen – en zullen we dus minder tijd online doorbrengen. De eerste effecten daarvan waren al terug te zien in de statistieken van juni, vooral op de dagen met zomerse temperaturen. Hopelijk zet de daling door in augustus en september, want dat zou betekenen dat Nederland nu relatief gezond blijft onder de pandemie.

Voor mij persoonlijk was juni de maand waarin ik beslo…

CONTACT


Samenwerken?

Lezers onafhankelijk, transparant en eerlijk informeren – met een blog waarvan de opbrengsten dienen om de wereld een klein beetje beter te maken: dat is de missie van The Brainy Beaut in een notendop. Uiteraard zijn samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van beide (!) doelstellingen van harte welkom.
Mocht je geïnteresseerd zijn in zo'n samenwerking, dan verheug ik me op je bericht: TheCareConnection.nl@gmail.com*

Lezersvragen

Ben je een lezer met een vraag over bijvoorbeeld een product, ingrediënt of een persoonlijk huid-issue? Als ik je kan helpen dan doe ik dat heel graag, evenals met je meedenken. Stuur je vraag naar: TheCareConnection.nl@gmail.com* en ik zal je zo snel als mogelijk antwoorden. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf april 2020 alleen nog via The Brainy Beaut inhoudelijk antwoord en dat mijn antwoord even op zich kan laten wachten. Dit omdat ik vaak te veel vragen ontvang om meteen te kunnen beantwoorden.

*) The Care Connection is de naam van de stichting die in het tweede kwartaal van 2020 zal worden opgericht om de fondsen die The Brainy Beaut werft, te beheren – en vooral: op de administratief en fiscaal juiste wijze naar de plaats van bestemming te krijgen. Op dit moment is nog onbekend waar de e-mail voor die stichting gehost zal worden, dus daarom nu tijdelijk even een gmail-adres.


DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: