Doorgaan naar hoofdcontent

Hallo tranexaminezuur... dag hyperpimentatie!

Welkom: Facetheory Exaglow Serum S10 met 5% Tranexaminezuur

Ik ben herstellende van de griep, dus ook de komende week (weken?) zul je hier nog even geen artikelen vinden waarvoor ik urenlang wetenschappelijke studies heb doorgenomen en samengevat. Maar Facetheory had vanmorgen nieuws dat zó goed is voor alle huidjes met melasma en andere vormen van hyperpigmentatie, dat ik het gewoon móét delen. Dat goede nieuws heet Exaglow: een vriendelijk geprijsd hydraterend serum waarin 5% tranexaminezuur is gecombineerd met onder meer niacinamide en gestabiliseerde vitamine C. Onderstaand leg ik je graag uit waarom ik zo enthousiast ben over dit serum. Dat doe ik aan de hand van de INCI-lijst: een korte uitleg van elke “actieve” – plus een link naar de bijbehorende factsheet waar je (veel) meer informatie vindt en je desgewenst zelf de bijbehorende studies kunt inzien.

Facetheory Exaglow Serum – de Ingrediënten:AQUA – water
het basisbestanddeel in 95% van alle huidverzorgingsproducten.

PROPANEDIOL❦ – merknaam ZEMEA®
Niets ten nadele van good old glycerin…

CONTACT


Samenwerken?

Lezers onafhankelijk, transparant en eerlijk informeren – met een blog waarvan de opbrengsten dienen om de wereld een klein beetje beter te maken: dat is de missie van the•brainy•beaut in een notendop. Uiteraard zijn samenwerkingen die bijdragen aan het behalen van beide (!) doelstellingen van harte welkom.
Mocht je geïnteresseerd zijn in zo'n samenwerking, dan verheug ik me op je bericht: welcome@thecareconnection.nl*

Lezersvragen

Ben je een lezer met een vraag over bijvoorbeeld een product, ingrediënt of een persoonlijk huid-issue? Als ik je kan helpen dan doe ik dat heel graag, evenals met je meedenken. Stuur je vraag naar: thebrainybeaut@thecareconnection.nl* en ik zal je zo snel als mogelijk antwoorden. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf april 2020 alleen nog inhoudelijk antwoord via the•brainy•beaut. Daarnaast geef ik vanaf augustus 2020 geen adviezen meer voor het samenstellen van een volledige, individuele huidverzorgingsroutine. Wel kun je maandelijks lezen hoe ik mijn routine heb samengesteld.

*) the•care•connection is de naam van de stichting die binnenkort zal worden opgericht om de fondsen die the•brainy• beaut werft, te beheren – en vooral: op de administratief en fiscaal juiste wijze naar de plaats van bestemming te krijgen. 


DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: