Doorgaan naar hoofdcontent

Oekraïne

Introducing: Svitlana Bevza

  Svitlana Bevza is een Oekraïense fashion designer wiens geweldige werk ik ernstig tekort ga doen in deze post. Ik had je hier heel graag wat van haar ontwerpen laten zien – en hoop dat ik dat later dit jaar alsnog een keer kan doen. Vandaag kwam het er namelijk niet van om tijdens het korte gesprek dat ik met haar had, de zaken kort te sluiten die bij het gebruik van beeldmateriaal komen kijken.  Het is vandaag precies een maand geleden dat Svitlana op Instagram haar definitie van “luxe” deelde. Waarmee ze mij het laatste zetje gaf om iets te gaan dóén – in plaats van met betraande ogen het nieuws volgen, afgewisseld met moeite hebben om me op skincare te concentreren, omdat dat ineens zo ridicuul leek. View this post on Instagram A post shared by Svitlana Bevza 🇺🇦 (@bevza_svitlana) Inmiddels word ik dusdanig in beslag genomen door al dat “doen” voor Oekraïne, dat daar online even weinig van te zien is. Maar voordat ik weer “achter de schermen” verder ga, verte

Winnen: een Olay Vitamin C + AHA24 Collectie of een Retinol24 Max Collectie

 


Wanneer je the•brainy•beaut met plezier en interesse leest, dan weet ik zeker dat je ook blij gaat worden van Evy en Jolijn, twee collega “skinfluencers” die met name op Instagram actief zijn. Beide dames zijn even lief als eerlijk én ter zake kundig. Daarnaast weten ze integriteit niet alleen te combineren met wellevendheid, maar ook met een kritische blik – waarmee ze veel verder kijken dan alle claims en beloften.

En om je nog een extra goede reden te geven om ons te gaan volgen op Instagram: binnenkort doen we samen enkele Insta Only-winacties. We gaan bijvoorbeeld een Olay Vitamin C + AHA24 collectie weggeven, evenals een Retinol24 Max Collectie.

Je kunt ons hier vinden:
Evy
Jolijn

Tot ziens!
Mariella


COLLAB-INFO:
Olay heeft genoemde/afgebeelde collecties als prijzen beschikbaar gesteld voor de door ons geëntameerde actie ten behoeve van Dokters van de Wereld – en daarmee voor medische zorg voor Oekraïners in Nederland, België en de grensgebieden rond Oekraïne, alsmede in Oekraïne zelf. Olay heeft niet betaald voor deze vermelding en heeft op geen enkele wijze getracht invloed uit te oefenen op de inhoud ervan. 

Andere merken die onze actie op welke wijze dan ook willen steunen zijn uiteraard heel hartelijk welkom: welcome@thecareconnection.nl 
.

DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: