Doorgaan naar hoofdcontent

Oekraïne

Introducing: Svitlana Bevza

  Svitlana Bevza is een Oekraïense fashion designer wiens geweldige werk ik ernstig tekort ga doen in deze post. Ik had je hier heel graag wat van haar ontwerpen laten zien – en hoop dat ik dat later dit jaar alsnog een keer kan doen. Vandaag kwam het er namelijk niet van om tijdens het korte gesprek dat ik met haar had, de zaken kort te sluiten die bij het gebruik van beeldmateriaal komen kijken.  Het is vandaag precies een maand geleden dat Svitlana op Instagram haar definitie van “luxe” deelde. Waarmee ze mij het laatste zetje gaf om iets te gaan dóén – in plaats van met betraande ogen het nieuws volgen, afgewisseld met moeite hebben om me op skincare te concentreren, omdat dat ineens zo ridicuul leek. View this post on Instagram A post shared by Svitlana Bevza 🇺🇦 (@bevza_svitlana) Inmiddels word ik dusdanig in beslag genomen door al dat “doen” voor Oekraïne, dat daar online even weinig van te zien is. Maar voordat ik weer “achter de schermen” verder ga, verte

Samen iets betekenen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne?

 

Eigenlijk zou ik de komende twee maanden gaan besteden aan het schrijven van mijn laatste artikelen, factsheets en reviews “voor niets” – op deze gratis toegankelijke editie van the•brainy•beaut. Later dit jaar verschijnt er namelijk een “VIP-editie” die alleen toegankelijk zal zijn voor abonnees* – en worden gratis reviews en vermeldingen verleden tijd, zodat the•brainy•beaut meer geld kan gaan opleveren voor medisch wetenschappelijk onderzoek. 

Maar toen was daar die afschuwelijke, hartverscheurende oorlog in Oekraïne. Die maakt dat ik met alle liefde mijn planning in elk geval voor een maand omgooi om te kunnen werken aan een serie waarvan de opbrengsten bestemd zullen zijn voor Dokters van de Wereld Nederland en België. Zij staan de Oekraïense bevolking en vluchtelingen bij met medische raad en daad, op elke locatie ter wereld waar dat mogelijk is. 

Dat maakt samenwerkingen met merken of webshops bijzonder welkom, om zo samen iets te doen voor de slachtoffers van de oorlog. Dat iets hoeft niet groot te zijn, want alle kleine ietsjes helpen. En dat “iets” kan zo veel zijn: bijvoorbeeld gesponsorde content of een winactie voor donateurs.

Dus daarom deze oproep: mocht je bijvoorbeeld werken voor een merk dat toevallig nét een nieuw product heeft gelanceerd, dan hoop ik dat je me weet te vinden voor een samenwerking. Hetzelfde geldt wanneer je een webshop hebt die wel wat extra bezoekers kan gebruiken. Of wanneer je om SEO-redenen graag een link geplaatst zou hebben... of gewoon, omdat ook jou de situatie in Oekraïne aan het hart gaat. 

Alvast veel dank!

Liefs,
 
Mariella
e-mail:  welcome@thecareconnection.nl


*) of juister: founding members van the•care•connection, maar daarover in een later stadium meer.


DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: