Doorgaan naar hoofdcontent

Oekraïne

Introducing: Svitlana Bevza

  Svitlana Bevza is een Oekraïense fashion designer wiens geweldige werk ik ernstig tekort ga doen in deze post. Ik had je hier heel graag wat van haar ontwerpen laten zien – en hoop dat ik dat later dit jaar alsnog een keer kan doen. Vandaag kwam het er namelijk niet van om tijdens het korte gesprek dat ik met haar had, de zaken kort te sluiten die bij het gebruik van beeldmateriaal komen kijken.  Het is vandaag precies een maand geleden dat Svitlana op Instagram haar definitie van “luxe” deelde. Waarmee ze mij het laatste zetje gaf om iets te gaan dóén – in plaats van met betraande ogen het nieuws volgen, afgewisseld met moeite hebben om me op skincare te concentreren, omdat dat ineens zo ridicuul leek. View this post on Instagram A post shared by Svitlana Bevza 🇺🇦 (@bevza_svitlana) Inmiddels word ik dusdanig in beslag genomen door al dat “doen” voor Oekraïne, dat daar online even weinig van te zien is. Maar voordat ik weer “achter de schermen” verder ga, verte

StriVectin® kopen: betrouwbare online aanbieders

 

Raar maar waar: het beste nieuws dat 2021 bracht voor Nederlandse huidjes zal pas in 2022 de aandacht krijgen dat het verdient: StriVectin® werd EINDELIJK verkrijgbaar in Europa, zij het dan vooralsnog alleen online. Daarnaast zijn nog niet alle producten hier te koop, maar het begin is er – een heel goed begin, zelfs.
Het is niet bekend waarom we zo lang hebben moeten wachten op StriVectin® – een merk dat in de Verenigde Staten al jarenlang een prestigieuze statuur geniet (en terecht!) Feit is echter dat de producten in het najaar steeds vaker verschenen in Europese webshops – vrij kort ná de overname door Crown Laboratories in augustus 2021. Waarschijnlijk is het dus Crown geweest die StriVectin® naar de lage landen bracht.

Zelf heb ik letterlijk járen gewacht op het StriVectin SD Advanced™ PLUS Intensive Moisturizing Concentrate – en dat bleek het wachten meer dan waard: al vanaf het eerste gebruik wilde ik geen andere moisturizer meer. Dat niet in de laatste plaats omdat ik deze crème eigenlijk tekort doe door 'm een “moisturizer” te noemen, want de formule doet énorm veel meer dan hydrateren. Neem bijvoorbeeld aan Myristryl Nicotinate, dat door StriVectin® gepatenteerd werd en daarbij de merknaam NIA-114™ kreeg: een lipofiele vorm van niacinamide, die in álle StriVectin® te vinden is – maar die ook onderwerp werd van onafhankelijk huidkankeronderzoek. Maar ook hun Collagex-CE Complex™ mag in deze ultrakorte introductie niet ontbreken: een ingrediëntencomplex met Copper Tripeptide-1 – beroemd als ster-ingrediënt in anti-aging serums van (soms zeer) goede huize. 

In 2022 zal ik dus regelmatig uitgebreid aandacht besteden aan de producten van StriVectin®, maar jammer genoeg heeft het merk (nog?) geen eigen EU webshop. Sterker nog, ik ben al de nodige shady shopjes tegengekomen die de producten verkopen – vaak voor een te hoge prijs. De prijs is sowieso een dingetje: die kan sterk uiteenlopen bij de diverse aanbieders, met verschillen van soms letterlijk tientallen euro. Dus daarom op de valreep van 2021 alvast dit overzicht van de webshops die ik betrouwbaar genoeg achtte om er mijn StriVectin® producten te kopen. Daarnaast vermeld ik de TrustPilot score: slechts als indicatie – omdat bekend is dat die scores niet geheel betrouwbaar zijn. (En volgens sommige bronnen zelfs geheel niet, al moet opgemerkt worden dat TrustPilot in 2021 aanzienlijk werd verbeterd)

Onderstaand verwijs ik steeds naar het StriVectin® SD Advanced™ PLUS Intensive Moisturizing Concentrate in een 60 ml tube: de crème tegen zwangerschapsstriemen die een anti-aging legende werd – en die ik nu al niet meer wil missen. Op die manier kun jij vrij eenvoudig en snel de prijzen met elkaar vergelijken, ook wanneer een webshop StriVectin® (tijdelijk) niet promoot met Google Ads.

Webshops die StriVectin® verkopen en die het overwegen waard zijn:

 Douglas – TrustPilot Score*: 2,4
EasyCOSMETIC – TrustPilot Score*: 4,6
 FeelUnique – TrustPilot Score*: 3,4
 Lookfantastic – TrustPilot Score*: 4,5
 ParfumDreams – TrustPilot Score*: 4,5


*) TrustPilot Score per 28 december 2021


COLLAB-INFO
the•brainy•beaut hecht bijzonder aan naleving van de Reclame Code. Daarom vind je vanaf 2021 onder elke review, vermelding of promotie informatie over de samenwerking die daar (eventueel) aan ten grondslag ligt. 

StriVectin® heeft niet betaald voor deze vermelding en/of voor een vermelding in het verleden. StriVectin® heeft op geen enkele wijze getracht invloed uit te oefenen op de inhoud van dit artikel. Genoemde webshops hebben niet betaald voor deze vermelding en/of voor een vermelding in het verleden. Genoemde webshops hebben op geen enkele wijze getracht invloed uit te oefenen op de inhoud van dit artikel. the•care•connection ontvangt tot 12% commissie over aankopen die worden gedaan via links die voorzien zijn van een  rood hartje. Die commissie is bestemd voor MS-onderzoek verricht aan het Amsterdam UMC.

© Ik waardeer het wanneer je deze post deelt op social media Wanneer je bovenstaande informatie verwerkt in een artikel of web(shop)pagina van eigen hand, dan is het plaatsen van een link naar the•brainy•beaut of dit specifieke artikel wel zo netjes. Het gebruik van de tekst is pas toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming – ook wanneer het slechts een deel of enkele delen betreft: thebrainybeaut@thecareconnection.nl 

En onthoud: er is een speciale plaats in de hel voor copycats die jatten van een blog waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor medisch wetenschappelijk onderzoek ;-)

DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: