Doorgaan naar hoofdcontent

#watvindjij

enquête | Met privacy betalen voor toegang tot informatie: hoe ervaar jij dat?

  Google Analytics: ook the•brainy•beaut ontkomt niet aan het gebruik ervan, niet in de laatste plaats omdat “hoeveel unieke bezoekers heb je?” vaak de eerste vraag is die gesteld wordt wanneer een merk of PR-bureau een samenwerking overweegt. Ook de waarde van een pro bono blog wordt dus maar al te vaak uitgedrukt in koude Google Analytics termen. Niet echt gezellig, maar het is niet anders. Naast die gebruikersaantallen biedt Google Analytics andere inzichten: welke artikelen het meest gelezen worden bijvoorbeeld, maar ook demografische gegevens. Zo was in 2021 van de 85.372 gebruikers van the•brainy•beaut 77% vrouw en 23% man. 25,22% van hen was tussen de 25 en 34 jaar oud en 51,68% was ouder dan 45 jaar. Ruim 58% bezocht the•brainy•beaut met een iPhone of iPad en slechts 0,10% deed dat met een Huawei SNE-LX1 Mate 20 lite. Jou interesseert dat allemaal misschien totaal niet, maar er zijn hele beroepsgroepen die daar anders over denken. Google zou tenslotte niet een uitermate geavanc

Factsheet MVP Diamond Sirt (PF)MVP Diamond Sirt (PF) is een ingrediëntencomplex waarvan het actieve bestanddeel bestaat uit Acetyl sh-Pentapeptide-35, die aan de huid wordt afgeleverd met behulp van diamantpoeder. Dat is énorm innovatief en het complex werd dan ook ontwikkeld door het Spaanse Infinitec, dat gespecialiseerd is in aflevertechnieken en onder meer ook de Cosmetic Drones ontwikkelde die door DECIEM/NIOD beroemd werden gemaakt. Ook het mechanism of action klinkt uitermate interessant: Acetyl sh-Pentapeptide-35 zou de synthese van sirtuïne stimuleren, om precies te zijn: die van SIRT1 in de keratinocyten en fibroblasten. SIRT1 is een proteïne die belangrijk is voor de huid, de gezondheid van de huid en bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.

Al met al is MVP Diamond Sirt (PF) dus een ingrediënt waarover we héél graag meer zouden lezen. Maar helaas: de belofte van Infinitec is de enige informatie die er over te vinden is. Geen openbare trials, zelfs geen white paper met enkele in vitro resultaten.

★ ★ ☆ ☆ ☆
interessant, maar (nog?) te weinig overtuigend


INCI-naam: 
AQUA (and) ACETYL SH-PENTAPEPTIDE-35 (and) SILICA (and) DIAMOND POWDER

Moleculair gewicht (molaire massa): onbekend


Laatste update: 8 december 2021© Ik waardeer het bijzonder wanneer je deze post deelt op social media. ♡ Wanneer je bovenstaande informatie verwerkt in een artikel of web(shop)pagina van eigen hand, dan is het plaatsen van een link naar the•brainy•beaut of dit specifieke artikel wel zo netjes. Het gebruik van de tekst is pas toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming – ook wanneer het slechts een deel of enkele delen betreft: thebrainybeaut@thecareconnection.nl 

En onthoud: er is een speciale plaats in de hel voor copycats die jatten van een blog waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor medisch wetenschappelijk onderzoek ;-)

DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: