Doorgaan naar hoofdcontent

Oekraïne

Introducing: Svitlana Bevza

  Svitlana Bevza is een Oekraïense fashion designer wiens geweldige werk ik ernstig tekort ga doen in deze post. Ik had je hier heel graag wat van haar ontwerpen laten zien – en hoop dat ik dat later dit jaar alsnog een keer kan doen. Vandaag kwam het er namelijk niet van om tijdens het korte gesprek dat ik met haar had, de zaken kort te sluiten die bij het gebruik van beeldmateriaal komen kijken.  Het is vandaag precies een maand geleden dat Svitlana op Instagram haar definitie van “luxe” deelde. Waarmee ze mij het laatste zetje gaf om iets te gaan dóén – in plaats van met betraande ogen het nieuws volgen, afgewisseld met moeite hebben om me op skincare te concentreren, omdat dat ineens zo ridicuul leek. View this post on Instagram A post shared by Svitlana Bevza 🇺🇦 (@bevza_svitlana) Inmiddels word ik dusdanig in beslag genomen door al dat “doen” voor Oekraïne, dat daar online even weinig van te zien is. Maar voordat ik weer “achter de schermen” verder ga, verte

Factsheet MVP Diamond Sirt (PF)MVP Diamond Sirt (PF) is een ingrediëntencomplex waarvan het actieve bestanddeel bestaat uit Acetyl sh-Pentapeptide-35, die aan de huid wordt afgeleverd met behulp van diamantpoeder. Dat is énorm innovatief en het complex werd dan ook ontwikkeld door het Spaanse Infinitec, dat gespecialiseerd is in aflevertechnieken en onder meer ook de Cosmetic Drones ontwikkelde die door DECIEM/NIOD beroemd werden gemaakt. Ook het mechanism of action klinkt uitermate interessant: Acetyl sh-Pentapeptide-35 zou de synthese van sirtuïne stimuleren, om precies te zijn: die van SIRT1 in de keratinocyten en fibroblasten. SIRT1 is een proteïne die belangrijk is voor de huid, de gezondheid van de huid en bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.

Al met al is MVP Diamond Sirt (PF) dus een ingrediënt waarover we héél graag meer zouden lezen. Maar helaas: de belofte van Infinitec is de enige informatie die er over te vinden is. Geen openbare trials, zelfs geen white paper met enkele in vitro resultaten.

★ ★ ☆ ☆ ☆
interessant, maar (nog?) te weinig overtuigend


INCI-naam: 
AQUA (and) ACETYL SH-PENTAPEPTIDE-35 (and) SILICA (and) DIAMOND POWDER

Moleculair gewicht (molaire massa): onbekend


Laatste update: 8 december 2021© Ik waardeer het bijzonder wanneer je deze post deelt op social media. ♡ Wanneer je bovenstaande informatie verwerkt in een artikel of web(shop)pagina van eigen hand, dan is het plaatsen van een link naar the•brainy•beaut of dit specifieke artikel wel zo netjes. Het gebruik van de tekst is pas toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming – ook wanneer het slechts een deel of enkele delen betreft: thebrainybeaut@thecareconnection.nl 

En onthoud: er is een speciale plaats in de hel voor copycats die jatten van een blog waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor medisch wetenschappelijk onderzoek ;-)

DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: