Doorgaan naar hoofdcontent

♡♡♡ HAPPY NEW YEAR! ♡♡♡

♡♡♡ Een knuffelig 2021! ♡♡♡

  Een nieuw begin op de kalender, terwijl we nog enkele maanden – zo niet kwartalen – moeten wachten totdat COVID-19 eindelijk plaats zal maken voor een 2021 dat ouderwets van óns is. Waarin we elkaar weer spontaan kunnen knuffelen, zo vaak en zo lang als we willen. Maar zo lang ik je nog geen 2021 kan wensen dat letterlijk knuffelig zal zijn, dan wens ik dat heel graag in figuurlijke zin. Ik wens je 12 maanden die zacht, warm en lief zijn voor jou en je dierbaren – maar dat alles toch nog een klein beetje méér tijdens de zware, laatste loodjes van de pandemie. Blijf veilig ♡  blijf gezond! ♡ Mariella

The INKEY List | Retinol Serum: 1% retinol plus 0,5% Granactive Retinoïd® én een scheutje Matrixyl™ 3000 – voor slechts € 9,95!
Tja... hier stond oorspronkelijk een aanbeveling voor deze crème. Die heb ik verwijderd – want deze crème bleek mijn Blunder van 2019, waarover je alles kunt lezen in mijn review.
DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: