Doorgaan naar hoofdcontent

ACTUEEL

Lezersvraag: Is het collageenpoeder van Oslo Skin Lab inderdaad zo goed? En zijn er geen goedkopere alternatieven? ••• DEEL II •••

  “Ben jij op de hoogte van het collageen poeder van Oslo Skin Lab, genaamd The Solution? Is dit inderdaad zo goed? En zijn er geen goedkopere alternatieven?” Die vraag stelde Ingrid me in februari 2020. Ik was op dat moment druk bezig met de laatste voorbereidingen van de oprichting van the•care•connection. Dat is de stichting waarvan de oprichting noodzakelijk bleek voor de administratieve en met name fiscale kant van de missie van the•brainy•beaut: lezers eerlijk, onafhankelijk en transparant informeren over huidverzorging die écht werkt (en waarom) – om tegelijkertijd fondsen te werven voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Door COVID-19 heeft de formele oprichting van the•care•connection straks een jaar vertraging opgelopen – maar dát zag ik uiteraard niet aankomen toen ik de mail van Ingrid ontving. Druk, druk, druk als ik was vond ik pas na een maand de tijd om Ingrid te antwoorden – en dat deed ik even snel als eerlijk. Nú – bijna 10 maanden en as we speak  24.319 paginaweerg

Beautifeye® – tegen alle mogelijke oogcontour-issues
De zomer nadert (ja, heus!) en daarmee komen ook de korte, warme nachten weer dichterbij. Samen met soms tropische temperaturen en dat ene roseetje extra op het terras. Allemaal dingen die al snel hun sporen achterlaten rond onze ogen: wallen, “zware” bovenste oogleden, kraaienpootjes die ineens meer zichtbaar zijn, donkere kringen of roodheid. Sporen die Beautifeye® vervaagt – zo weet ik sinds de lange, hete zomer van vorig jaar. Voor mij dus geen zomer meer zonder een formule met dit bijzondere ingrediëntencomplex. Geen lente, herfst of winter ook trouwens: ik ben inmiddels een Beautifeye-dict.

Beautifeye®

Beautifeye® bestaat voor een groot deel uit het extract van de schors van de Albizia Julibrissin – de prachtige boom die we hier ook wel kennen als de Perzische slaapboom, omdat de bladeren zich 's nachts sluiten. Om ervoor te zorgen dat wij – ook na korte nacht slaap – wakker worden met een uitgeruste blik, is het Albizia-extract gecombineerd met Darutoside – een plantaardige glycoside. Tot slot bevat het ingrediëntencomplex glycerine, dat zo gewoontjes lijkt – maar eigenlijk helemaal niet is.
Alle ins & outs over dit award winning team vind je samen met een link naar before & after foto's op de factsheet. Mocht je daarna benieuwd zijn geworden wat Beautifeye® voor jouw oogcontouren kan doen, dan vind je onderstaand vier fijne producten waarin het complex is verwerkt – rechtstreeks afkomstig van mijn persoonlijke wishlist. Niet dat ik inmiddels ontevreden ben over het Hylamide SubQ Eye Serum dat ik momenteel gebruik. Allesbehalve dat – die blijft regelmatig terugkeren in mijn routine. Maar mijn nieuwsgierigheid naar ándere mooie formules is soms groter dan mijn merk-trouw...


COLORESCIENCE TOTAL EYE® RESTORE REGIMEN

Beautifeye® in een prachtige formule vol andere State of the Art-ingrediënten plus minerale zonnefilters, die de delicate huid rond de ogen optimaal beschermen tegen UV-straling: dat is Colorescience Total Eye® 3-in-1 Renewal Therapy. Het was dan ook dit product dat vorig jaar een wondertje deed voor mijn gezicht. Maar kennelijk vond Colorescience dat “uitstekend” toch nog beter kon – en ontwikkelde twee aanvullende producten om oogcontour-issues nóg krachtiger te bestrijden: Total Eye® Concentrate voor gebruik in de avond en Hydrogel Treatment Masks voor een extra boost, 1 tot 2 maal per week.

Meer informatieDIOR FLASH LUMINIZER

Als het op make-up aankomt is Dior voor mij de gouden standaard – en de toevoeging van Beautifeye® maakt deze verhelderende concealer een juweeltje dat ik gewoon móét hebben. Niet als vervanging voor een oogcontour-serum – maar er letterlijk bovenop... want soms is more, more.
Verkrijgbaar in verschillende tinten, passend bij elke huidskleur. Daarnaast is momenteel de Flash Luminizer in een Limited Spring/Summer Edition verkrijgbaar: Pearly Bronze en Pearly Gold.

Meer informatie


NIOD FRACTIONATED EYE CONTOUR CONCENTRATE – FECC

Volgens Deciem is NIOD “Skincare for the Hyper-Educated”. Kennelijk gebruiken ze daarom in de productomschrijving biomedische terminologie en ongeloofwaardige termen als “SOD”, “fibroblast drone” en “neuron drone”. Soit... moeten zij weten – een hyper-geconcentreerd serum voor de oogcontouren is FECC absoluut, inclusief een adequate concentratie Beautifeye®. Ook leuk: het serum bevat een hoge concentratie niacinamide – een échte hoogvlieger in huidverzorging.

Meer informatie


RAU Stem Cell Eye Cream 

Een hydraterende crème voor de oogcontouren waarin Beautifeye® onder meer gecombineerd is met cel-extracten van druiven, appels en alpenroos – die helpen de tere huid rond de ogen te beschermen tegen weersomstandigheden. Sodium hyaluronate zorgt voor opvulling van lijntjes, door het befaamde vermogen héél veel vocht aan zich te binden.

Meer informatie

DEZE WEEK HET MEEST GELEZEN: